Upute za korištenje Choco Lite

Upute za uporabu proizvoda Choco Lite

Indikacije i kontraindikacije

Kako piti Choco Lite koktel za mršavljenje

Na Institutu za zdravu prehranu provedena su ispitivanja čokoladnog koktela za intenzivno i učinkovito mršavljenje Choco Lite. Volonteri su bili 1. 000 muškaraca i žena u dobi od 20 do 60 godina. Tijekom istraživanja izvršene su sljedeće promjene:

  • tjedan dana nakon uzimanja, svi su dobrovoljci izgubili 7 kg na težini,
  • Nakon još tjedan dana dobrovoljci su izgubili 8 kg.

Ali ovo nije daleko od jedine provedene studije. Tijekom druge dijete 30 žena, podijeljenih u dvije skupine, uzimale su čokoladne napitke. Prva je skupina uzimala Choco Lite, dok je druga uzimala uobičajeni čokoladni napitak. Rezultati ispitivanja bili su sljedeći: prvih 5 žena koje su uzele novitet, oprostile su se od 6 kg, dok nisu osjećale glad, što je pridonijelo energiji i izvrsnom raspoloženju. U svakom pakiranju pića vidjet ćete upute za pripremu i upotrebu. Tijek uzimanja čokoladnog koktela je od 2 tjedna do mjesec dana. Nakon prvog tečaja primijetit ćete da su se vaša figura i zdravlje poboljšali. Čarobni napitak pomoći će vam da se riješite suvišnih kilograma, uklonite upalu i sustavno utječe na sve organe. Choco Lite preporučuju vodeći hrvatski nutricionisti. Čokoladni koktel za mršavljenje nema nuspojava, nema kontraindikacija, ali se ne može koristiti u sljedećim situacijama:

  • ako imate alergijsku reakciju,
  • u slučaju osobne netolerancije na ljekovite tvari,
  • tijekom trudnoće i dojenja,
  • za hipertenziju,
  • ne smiju jesti osobe mlađe od 16 godina.

Kako koristiti alat

Koktel treba uzimati ujutro ili popodne jer djeluje okrepljujuće. Izvrsna dobrobit i povećane performanse pratit će vas cijeli dan. Nekoliko žličica prelijte kipućom vodom. Pričekajte 30 minuta. Za to vrijeme možete nešto pojesti, jer se čokoladni koktel ne konzumira na prazan želudac.

Nakon polaganja prvog tečaja trebate napraviti pauzu od mjesec dana. U prvih mjesec dana riješit ćete se 10 kg uravnoteženom prehranom. Ako trebate izgubiti više kilograma, vježbajte zajedno s pićem. Da biste to učinili, morate posvetiti 30 minuta dnevno.