Iskustvo korištenja Choco Lite

Nicole Megans Budimpešta Pregled upotrebe proizvoda

Fotografija limenki s pićem, iskustvo korištenja Choco Lite

Imam 35 godina. Već u ovoj dobi metabolizam djeluje polako. Prije šest mjeseci imao sam 90 kg i visinu od 168. Prijatelj mi je savjetovao da na web stranici kupim čokoladni koktel Choco Lite. Uz njegovu pomoć riješila se 23 kg u 2 mjeseca. Na web stranici sam naručio piće od proizvođača, operateri su mi detaljno rekli kako koristiti proizvod i dali savjete kako ga koristiti. Platio sam poštom.

O Choco Liteu

Čokoladni napitak učinkovito je sredstvo za mršavljenje i rješavanje celulita. Ovo je vrlo zdravo piće koje sadrži mnogo hranjivih sastojaka i vitamina. Proizvod nije dodatak prehrani, napravljen je na bazi prirodnih nadomjestaka šećera, koji su potpuno bezopasni za dijabetičare. Pročitao sam ove podatke na službenim web stranicama proizvođača.

Fotografije prije i poslije mršavljenja, iskustvo korištenja Choco Lite

Također morate naručiti robu od pouzdanih dobavljača, jer na tržištu postoji puno lažnih podataka. Morate uzeti koktel nakon jela ili ujutro prije doručka. Nekoliko žličica treba razrijediti s 200 ml vode. Piće treba biti tamno smeđe boje s ugodnom aromom čokolade.

Rezultati primjene

Moje iskustvo s upotrebom čokoladnog shakea samo je pozitivno. Tijek terapije je mjesec dana s kratkom pauzom. Imao sam 90 kg, u vrijeme uzimanja koktela izgubio sam 12 kg u mjesec dana. Salo iz struka zamjetno je nestalo, stanje kože se popravilo. Navečer sam se bavio vodenim aerobikom. Osjećam se sjajno, dobro sam raspoložen, osjećam lakoću u cijelom tijelu. Zadovoljan sam rezultatom i preporučujem ga svima!